Closing
Aug
23
to Aug 24

Closing

Aan alle mooie liedjes komt een einde, ook aan dat van The Night 2018. De hele zomer lang kon je in The Night terecht voor lots of fun and happy times, maar na 23 augustus sluiten we onherroepelijk de deuren, althans toch voor een jaartje.

Maar eerst geven we er dus nog eens een ferme lap op! Jij komt toch ook?

 

Thanks for sharing your memories #zomerbarthenight

View Event →
Winter Wonderland
Aug
18
to Aug 19

Winter Wonderland

Af en toe wat heimwee naar de winter? Haal samen met je vrienden die memories van jullie legendarische skitrip naar boven tijdens The Night "Winter Wonderland Bar".

Dansen en meezingen op de tunes van "Pochahantas" en andere skioord toppertjes. Het kan vollen bak in The Night tijdens onze winteravond, waar alles en iedereen ondergedompeld wordt in een wondere wintersfeer.

View Event →
IBIZA Soundclub
Aug
14
to Aug 15

IBIZA Soundclub

The Night 2.0 proudly presents "Moonlight Matters". Het lijstje van sterartiesten waarmee Sebastiaan Vandevoorde alias Moonlight Matters samenwerkte, mag zonder schroom indrukwekkend genoemd worden. Zo maakte hij remixen voor onder andere Adele, Lana Del Rey, Mark Ronson, Charlotte Gainsbourg, Goose, Digitalism en Ellie Goulding. Deze topper werkte aan de zijde van The Magician, Martin Solveig, ... Ook met zijn eigen werk en side project Arches scheert hij hoge toppen en zo was "Moonlight Matters" reeds te gast bij Studio Ibiza en Tomorrowland. En vandaag komt The Night 2.0 ook op het palmares te staan!

Check ook onze "IBIZA Session" op Spotify met relaxte sounds van the island.

It 's gonna be a Night to remember...

 

View Event →
LADIES Night 'OUT'
Aug
7
to Aug 8

LADIES Night 'OUT'

Een avondje stappen met de girls is altijd een goed idee. Kom naar onze Ladies Night Out en laat je verrassen door de verleidelijke stripact en neem deel aan de erotische tombola.

Het wordt sowieso a Night to remember!

 

View Event →
BRO Night
Aug
4
to Aug 5

BRO Night

Fair play: na de ladies is het uiteraard de beurt aan de guys. The Night presents: the one & only Bro Night. Laat je trimmen door een echte barbier of geniet van een lekkere rum of whiskey in combinatie met een sigaar. Daarnaast zijn er ook tal van leuke prijzen te winnen. Suit up and get a free cigar. Trommel the gang maar op!

View Event →
Fête des BELGES
Jul
21
to Jul 22

Fête des BELGES

Kom langs in The Night op de nationale dag der Belgen om te feesten in een aangepast kader. Bovendien voorzien we die dag in The Loft een eetformule met mosselen en frietjes (what else?!) reserveer snel jouw plaats!

Haal onze nationale driekleur alvast boven!

View Event →
LADIES Night 'IN'
Jul
17
to Jul 18

LADIES Night 'IN'

Als voorloper van de Ladies Night Out, staat ook de Ladies Night In dit jaar opnieuw op de agenda. Een vaste waarde is Pimp Your Nails, die van jouw nagels echte kunstwerkjes maakt. Les Coquettes bezorgt je dan weer een stylish kapsel. Daarnaast worden tal van extra’s voorzien om de ladies eens lekker te verwennen.

Reserveer jouw nail pimp session om 19h - 19h45 - 20h30 - 21h15 !

View Event →
BOUWverlof
Jul
13
to Jul 14

BOUWverlof

Voor het personeel in de bouwsector betekent dit traditioneel de start van het bouwverlof. Op zoek naar een originele plek om je holidays memorabel in te zetten, met het team en/of je vrienden?

The Night stelt graag een formule op maat samen. Let us know!

 

View Event →
AMERICAN Night
Jul
7
to Jul 8

AMERICAN Night

Op 7 juli wordt The Night omgetoverd tot ons eigen stukje United States in Brugge. Aangepaste gerechten op ‘The Foodcourt’ met of course delicious burgers. The Night zit die dag uiteraard in een Amerikaanse jasje. Meer nog, we trekken de kaart van american heroes! Welkom dus aan alle wonder woman & spider man wannabe’s and other heroes.

Nice to know: wie verkleed als super hero naar The Night komt, maakt kans op coole prijzen.

 

View Event →
SALSA Matinee
Jul
1
4:00 PM16:00

SALSA Matinee

Na een tropische Cuban Night, kan je daags nadien wat bekomen tijdens een rustig middagje met Cubaanse vibes op de achtergrond. De professionals van Salsa De Brujas begeleiden je graag op de dansvloer en leren je de basispasjes van salsa aan. Breng dus je vrien(in) of partner mee en maak samen de dansvoer onveilig!

Gratis workshop, reserveer hier jouw plaats!

 

View Event →
CUBAN NIGHT
Jun
30
to Jul 1

CUBAN NIGHT

Op 30.06 brengen we een zwoel stukje Cuba naar The Night. Je geniet er van een streepje Cubaanse muziek gebracht door een rasechte Cubaan. Aangepaste inkleding en dito decor zorgen ervoor dat je je in The Night in een echte ‘Casa de Musica' waant. Wij voorzien alvast een ruime voorraad aan Cuba Libre’s en Mojito’s.

 In The Loft wordt een ‘walking tapeo’ voorzien door niemand minder dan Tony Brysse van La Buena Vista, voorafgegaan door een workshop salsa.

Inschrijven kan hier!

View Event →
Afterwork
Jun
22
to Jun 23

Afterwork

Thank God It's Friday! Hoe beter het weekend inzetten na een drukke werkweek dan in zomerbar The Night 2.0? Samen met je collega's genieten van een hapje & drankje (of meerdere) in een relaxte sfeer en het unieke kader van The Night!

See you at The Night 2.0!

 

 

View Event →
Good Vibe Sunday
Jun
17
to Jun 18

Good Vibe Sunday

Na een superswingende nacht vol tropical vibes, is het relaxen geblazen in onze tropical beach bar. Bij mooi weer komt een dj deze cosy afternoon opfleuren met sublieme ibiza beach bar sounds. Jullie kunnen intussen genieten van een natje en een droogje op het terras. Aanrader!

 

View Event →
Tropical Night
Jun
16
to Jun 17

Tropical Night

Hoe het zomerseizoen beter starten dan met een Tropical NIGHT? We creëren een tropische sfeer en er zijn leuke prijzen te winnen. Nu nog duimen voor een zwoel zomers weertje!

Een ideaal moment om onze vaste cocktails op de kaart te ontdekken.

View Event →
L'Apéro
Jun
15
to Jun 16

L'Apéro

The Night 2.0 lanceert L’APERO. Onder begeleiding van de funky tunes van niemand minder dan Isaac Maine staat ons team voor je klaar met een selectie van tapas, lekkere wijnen, verfrissende cocktails en zelfs healty/natural drinks, nieuw op de kaart.

Kortom, The Night 2.0 heeft met L'APERO alles in huis to start your weekend & the new season in style!

Of reserveer jouw walking dinner @ "The Loft"

View Event →