CREATING new MEMORIES 

 
IMG_0977.jpg

Theme Nights 

Hier een selectie van onze meest beruchte thema avonden, stem hier jouw agenda of op all onze "Theme Nights" creating new memories. 

sam-manns-379040-unsplash.jpg

LADIES NIGHT IN

 "Ladies Night In" is een avond van pure verwennerij, met een pop-up nagel/haar atelier, make-up, gift packs, cocktails, ... Waar "Ladies Night Out" een trigger for the senses is met strippers, dans & cocktails. Een ideale avond om met die bende girlfriends er op uit te gaan.

matthias-jordan-329907-unsplash.jpg

REVOLUCION

Onze "Cuban Night" is traditioneel de warmste avond van de zomer. Al bij de eerste blik vole je de Cuban flavoured vibes, met sfeerlicht & authentic American rides. Salsa tunes vliegen rond je oren, een ideal moment om de beentjes eens te strekken onder begeleiding van "Salsa de brugas". Op onze drank kaart staan Mojito's & Cuba Libre in de kijker. 

Check ook ons Exclusive aanbod at "The Loft" met aangepast thema menu.

17-07-28-SD-THENIGHTPROV134.jpg

BRO Night 

Heren we vergeten jullie zeker niet, op deze avond staan jullie in de kijker. Zo is er een barber die all bearded male opkuist. Leuke danseressen zwepen de nacht op, kijken mag maar aankomen niet. Een sigaar bar, aangepaste drank kaart, of een cocktail workshop bijwonen in onze loft. 

Check ook onze andere workshops at "The Loft"

Screen Shot 2018-02-27 at 23.36.04.png
jesse-orrico-62699-unsplash.jpg

Bouwverlof

Elk seizoen hebben we voor onze vrienden van de bouw, een avond voor het inzetten van hun verlof. Kranen, beton mixers, Stelling, helms, security kledij maken het decor. De puntjes staan koud om samen met werkmakkers jullie verlof in te zetten.

Check ook onze 'The Loft' en boek je dinner met aangepast menu voor deze avond. Wat dacht je van een echte vlaamse BBQ.   

jannes-glas-548485-unsplash.jpg

1Ode nacht van het provinciaal voetbal

De lokale voetbal helden van het provinciaal voetbal, vieren deze avond hun overwinning of verdriet. Dansers zwepen de avond op, onder begeleiding van de laatste hits van het moments. 

 

winter.jpg

Winter Breeze shatzi bar 

Heimwee naar die koude winter bar tijdens je ski vakantie. Deze avond richten we 'The Night 2.0' in als een onvervalste aprés ski bar. Onze eigen shatzi danseressen tillen de sfeer nog iets hoger. Op de drank kaart vind je de ski-oord klassiekers, uit goede bron hebben we vernomen dat Pochahantas wel eens van de partij zou kunnen zijn. 

 

Screen Shot 2018-02-27 at 23.36.04.png