Back to All Events

IBIZA Soundclub


The Night 2.0 proudly presents "Moonlight Matters". Het lijstje van sterartiesten waarmee Sebastiaan Vandevoorde alias Moonlight Matters samenwerkte, mag zonder schroom indrukwekkend genoemd worden. Zo maakte hij remixen voor onder andere Adele, Lana Del Rey, Mark Ronson, Charlotte Gainsbourg, Goose, Digitalism en Ellie Goulding. Deze topper werkte aan de zijde van The Magician, Martin Solveig, ... Ook met zijn eigen werk en side project Arches scheert hij hoge toppen en zo was "Moonlight Matters" reeds te gast bij Studio Ibiza en Tomorrowland. En vandaag komt The Night 2.0 ook op het palmares te staan!

Check ook onze "IBIZA Session" op Spotify met relaxte sounds van the island.

It 's gonna be a Night to remember...

 

Earlier Event: August 7
LADIES Night 'OUT'
Later Event: August 18
Winter Wonderland