A Private

EVENT ROOM

 
THENIGHT1406_067.jpg
 

Op zoek naar een unieke ontmoetingsplaats voor een klantenevent, afterwork, seminarie, verjaardagsfeest of een andere werkgerelateerde of private bijeenkomst? The Loft biedt diverse (catering)formules aan, telkens bereid door zorgvuldig uitgekozen chefs.

Of u nu gaat voor een stijlvol walking dinner of liever opteert voor een klassiek seated dinner, u kunt rekenen op een professionele (bar)service. The Loft creëert een bijzondere setting met een lounge corner, eigen bar en privéterras waar u en uw gasten genieten van het unieke zicht op Zomerbar The Night 2.0. Alle ingrediënten aanwezig dus voor een onvergetelijk event op uw maat!

Interesse? Klik hier voor een offerte op maat.

 

- Experience a NIGHT you wished it lasts forever -

 

“A custom made gathering, for you and your friends.”

- request your personal offer -

24.06_metlogo_ (43 of 145).jpg
 
 

The Loft concept

 
 

By Mira - Event Support

De focus van The Loft ligt op food & workshops, meer bepaald samen eten en bijleren in een ongedwongen sfeer. The Loft combineert beide op unieke wijze: lekker eten in een inspirerende setting. 

Onze grootste inspiratie kwam uit de  ‘slow-lifestyle-food movement’, waar de nadruk eerder op traditioneel bereid voedsel ligt, in schril contrast met de fastfoodconsumptie.  The Loft philosophy is dat u als klant even kunt ontsnappen aan de alledaagse drukte en de vaak daarmee gepaard gaande chaos. Dit in combinatie met eerlijk en lekker eten in een no-nonsense setting. Enjoy!

 

- A DAY SPENT WITH FRIENDS IS A DAY WELL SPENT -